Конкурс „Нож за Любимата“ от форум Knivesbg.com

Пичуви,
Конкурсът минА – тоз артефакт спечели трета награда!!! Значи – четете линка от форума, един швец, един макаронаджия, и двама руснаци – професионални ножари, а не „харесвачи“ на ножове. Комплексна оценка от четиримата – по снимки, при всичката условност на това – НО, все пак това е първото българско аматьорско творение, беше чудесно – много емоции, много очакване – супер. Основна заслуга на Георги Марков – Hof, и спомоществователката Катя Маркова – My Moonka, за цялостното презентиране, журиране, преводи от чужди езици ОТ и КЪМ чуждестранното жури… За Жоро остава и основната заслуга – той измисли конкурса, обяви го и го проведе! Ние просто се заразихме от неговата артистична страст и участвахме.
Днеска ще прескоча простотиите, колкото и да ми е трудно, но ще е грехота – случи се нещо истинско, неопорочено, доброволно и с краен резултат, и аз съм обнадежден, че към днешна дата, граждански свободни единици, имат шанса да направят нещо истинско и това ми е основната награда от този конкурс.
Когато стана първи на следващия конкурс – ще ви поканя на софрата!

Поздрав за всички 

П.П. Пуснах нов пост за да излезе начело – давам линк към темата във форума – за любознателните: http://knivesbg.com/forum/viewtopic.php?p=64487#p64487

Вашият коментар